Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Ο κλέψας του κλέψαντος» στην ΕΥΔΑΠ του Αμαρουσίου!!!

Οι ταμίες εκμεταλλεύτηκαν ληστεία &...«τσέπωσαν» κάποιες χιλιάδες €!
Την ευκαιρία να πλουτίσουν και εκείνοι κατά μερικές χιλιάδες ευρώ εκμεταλλεύτηκαν τρεις ταμίες της ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου με αφορμή ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στο υποκατάστημα που εργάζονταν στις 2 Μαρτίου.
Οι υπάλληλοι βρήκαν την ευκαιρία και μαζί με τα χρήματα που έδιναν στους ληστές, κρατούσαν μερικά και για τον εαυτό τους!
Οι τρεις ταμίες της ΕΥΔΑΠ συνελήφθησαν από τους άντρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για υπεξαίρεση, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ψευδορκία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 46 και 48 ετών και μία 60χρονη γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν, το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας, όταν και διαπράχθηκε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημά τους στο Μαρούσι.
Άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην ΕΥΔΑΠ και με την απειλή όπλων αφού ακινητοποίησαν του πελάτες και τους υπαλλήλους, απαίτησαν από τους ταμίες να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια και τους δώσουν τα χρήματα.
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα και από την ανάλυση του υλικού κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του καταστήματος, ο 46χρονος και η 60χρονη, που εργάζονταν ως ταμίες, μετά τη διάπραξη της ληστείας, αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο και ιδιοποιήθηκαν παράνομα χρηματικό ποσό, μέρος του οποίου έδωσαν την επομένη στον 48χρονο, επίσης εργαζόμενο ως ταμία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ληστείας απουσίαζε με ολιγόωρη άδεια.
Ο 46χρονος και η 60χρονη, κατά την εξέταση τους για την ληστεία, κατέθεσαν ψευδώς ότι, το αφαιρεθέν από τους ίδιους χρηματικό ποσό, είχε αφαιρεθεί από τους άγνωστους δράστες που είχαν διαπράξει προηγουμένως την ληστεία, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που έλειπε από το χρηματοκιβώτιο στα 73.865 ευρώ, ενώ οι ληστές είχαν αρπάξει 56.000 ευρώ.
Η κάμερα «κατέγραψε» τον 46χρονο οικογενειάρχη ταμία που χρωστούσε σύμφωνα με πληροφορίες δόσεις για δάνεια σε τράπεζες και αδυνατούσε να τα πληρώσει, να «βάζει χέρι» στις δεσμίδες και να βγάζει όσα περισσότερα προλάβαινε.
Η 60χρονη φέρθηκε λίγο πιο έξυπνα και αφού πρώτα μετακίνησε την κάμερα, έπραξε το ίδιο.
Την επόμενη ημέρα έδωσαν μερτικό και στον απόντα συνάδελφό τους, ενδεχομένως για να κερδίσουν την εχεμύθεια του. Όταν οι αστυνομικοί κάλεσαν τον 46χρονο για εξέταση και αφού είχαν δει το βίντεο, τότε εκείνος ομολόγησε την πράξη του και τους λόγους που του έκανε, ενώ φανέρωσε και τη συνέργεια των συναδέλφων του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με συναδέλφους τους, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που εργάζονταν χρόνια σε αυτές τις θέσεις δεν είχαν δώσει ποτέ πριν τον παραμικρό δικαίωμα.
ΠΗΓΗ:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου