Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Συναντήσεις με τους κ.κ. Γ. Πατούλη & Η. Γκότση, είχε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Τη Πέμπτη 5 Μαρτίου η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε συνάντηση με το Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργο Πατούλη και τη Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου  με το Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Αττικής κ. Ηρακλή Γκότση.
Και στις δύο συναντήσεις η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ απαίτησε τη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά, τη κατάργηση όλων των ειδών ελαστικής εργασίας, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις αλλά και να σταματήσει κάθε ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών.
Δηλώσαμε την αντίθεση μας στην ανταποδοτικότητα και στη προσπάθεια της κυβέρνησης να σπρώξει υπηρεσίες των Δήμων στην ανταποδοτικότητα. 
Απαιτήσαμε :

Την άμεση και πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των Δήμων αλλά και την εξασφάλιση της μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων από τα κρατικό προϋπολογισμό.
Την αύξηση της φορολογίας του μεγάλου κεφαλαίου κατά 45%, την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και την αύξηση του ΦΠΑ στα είδη πολυτέλειας.

Και στις δύο συναντήσεις καταθέσαμε αντίστοιχο υπόμνημα. Και οι δύο πρόεδροι δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν και να συζητήσουν τα αιτήματα μας στα Διοικητικά Συμβούλια και της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Π.Ε.Δ.Α και να μας απαντήσουν.
Συνάδελφοι, χωρίς αυταπάτη συνεχίζουμε τον αγώνα μας για Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε δήμους με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
Από τις δύο συναντήσεις επαναβεβαιώθηκε η πεποίθηση μας ότι μόνο ο οργανωμένος, ταξικά προσανατολισμένος αγώνας μπορεί να οδηγήσει σε αντιστροφή της δύσκολης οικονομικής κατάστασης για τους εργαζόμενους, σε αποκατάσταση των απωλειών τη περίοδο της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και να ανοίξει το δρόμο για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.  

                                                      H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου