Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Εξαιρετική η ετήσια συνεστίαση του συλλόγου «H Πνοή»

Στην ετήσια συνεστίαση που πραγματοποίησε ο περιβαλλοντικός, φυσιολατρικός, πολιτιστικός και κοινωνικός όμιλος του Αμαρουσίου «Η Πνοή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κουτρουμπή και το ΔΣ του Συλλόγου για τις ευκαιρίες που προσφέρουν ώστε να έρχονται πιο κοντά τα μέλη του για να περάσουν στιγμές όμορφες με καλή παρέα.
Την εκδήλωση συνόδεψε ένα πλούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Βλάχου - Σταματάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Βλάχου Σταματάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου