Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Στην κοπή Βασιλόπιττας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Άγιος Δημήτριος», ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Ο Άγιος Δημήτριος» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την ενημέρωσή τους σχετικά με ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος για τη γειτονιά των Αναβρύτων, παραβρέθηκε μεταξύ μελών και φίλων του Συλλόγου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, έδωσε τις θερμές ευχές του για το νέο έτος στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασιλεία Σκότη, στα μέλη του ΔΣ και σε όλους τους παρευρισκομένους, ενώ στην ενημέρωση που έκανε σχετικά με θέματα που έχουν τεθεί από τον σύλλογο και αφορούν στη γειτονιά των Αναβρύτων, αναφέρθηκε στην πρόθεση της διοίκησης για τακτοποίηση όλων των έργων ομβρίων του Αμαρουσίου επισημαίνοντας ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία από όπου διέρχονται ρέματα. Ειδικά για τα Ανάβρυτα διατυπώθηκε ότι η μελέτη για την περιοχή βρίσκεται στα χέρια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Όσον αφορά στην αξιοποίηση του κτήματος Καρέλα ο κ. Πατούλης, διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα περιλαμβάνει ήπιες αθλητικές εγκαταστάσεις τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών.

Για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και την τροποποίησή του που θα επιτρέψει την ένταξη στο σχέδιο πόλης παραρεμάτιων περιοχών μεταξύ των οποίων και στα Ανάβρυτα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς που είναι και η προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. 
Το ίδιο σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα της απομάκρυνσης παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, για την οποία ζητήθηκε η συνδρομή της Διοίκησης του Δήμου.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου για το 2015.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Λευτέρης Μαγιάκης, και Κώστας Βλάχος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, και Δημήτρης Σμυρνής, Μαίρη Διακολιού, και Πέτρος Κούκουζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου