Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα το Αποκριάτικο πάρτι των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

...Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα  Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 8.00 - 11.45 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το Αποκριάτικο πάρτι των μαθητών του Γυμνασίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου. 
Η διοργάνωση του πάρτι γίνεται από το 15μελές συμβούλιο των μαθητών, με τη στήριξη και την εποπτεία μελών του Δ.Σ. του συλλόγου μας, εθελοντών γονέων και τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του σχολείου. 
Επισημαίνουμε, όμως, ότι οι μαθητές προσέρχονται, διασκεδάζουν και αποχωρούν με ευθύνη των γονέων τους, καθώς το Δ.Σ. του συλλόγου μπορεί να αναλάβει την ευθύνη μόνο για την περιφρούρηση του χώρου του σχολείου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4,00 ευρώ 
(ποσό που όρισε το 15μελές) και τα έσοδα 
θα διατεθούν αποκλειστικά στην κάλυψη ενός μέρους των εξόδων της τριήμερης εκδρομής της Γ’ Γυμνασίου. 
Κάθε μαθητής του σχολείου μπορεί να προσκαλέσει έναν εξωσχολικό μαθητή αντίστοιχης ηλικίας, εφόσον δηλώσει το όνομά του στη λίστα καλεσμένων που έχει αναλάβει να συντάξει το 15μελές. 
Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει φαγητό (ο μπουφές θα ανοίξει στις 9.30), ένα αναψυκτικό και εγγυημένο χορευτικό πρόγραμμα από DJ. 
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται ρόπαλα, αφρός ή χαρτοπόλεμος.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους γονείς που πρόθυμα δήλωσαν συμμετοχή στην περιφρούρηση του χώρου του σχολείου, στο σερβίρισμα των παιδιών και στην προσφορά φαγητών στο μπουφέ. 
ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-5%CE%BF-%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9/459380910790164?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου