Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σταθερή η στήριξη & η αγάπη Γ. Πατούλη, στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

«Τα δικά σας παιδιά είναι και δικά μας παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους τα μοιραζόμαστε ως μία μεγάλη οικογένεια που λέγεται Μαρούσι» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του προς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία(ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ) κατά την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ παρουσίασαν στην κατάμεστη από γονείς και φίλους αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και παρόντος του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Νικόλαου Κάββαλου, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με θεατρικά δρώμενα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων για την εξαιρετική προσπάθεια τους.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του πρότυπου κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία που δίνουν όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά  για την φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών», καθώς και την Πρόεδρο του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» κ. Σοφία Κοντοπούλου για την υποστήριξη της στο έργο του κέντρου.
Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τους γονείς τους διαβεβαίωσε ότι «θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε από ευρωπαϊκούς πόρους τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου που είναι η λειτουργία «ξενώνων ημιαυτόνομης διαβίωσης», ώστε οι οικογένειες να μπορούν να αποδεσμεύονται από την αποκλειστική φροντίδα των παιδιών τους.»
Πατούλης απευθυνόμενος προς τους γονείς τους διαβεβαίωσε ότι
Η Πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κο Πατούλη για την ευαισθησία του και τη σταθερή βοήθεια και υποστήριξή του προς τις οικογένειες  του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.
 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου