Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η «υπεύθυνη» αντιπολίτευση & οι εμμονές Κούκουζα...

Με αφορμή τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση επί προσωπικού που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου κ. Κούκουζας , θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Πρώτον, οι ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του Δήμου δεν είναι ούτε απρόσωπες, ούτε ανώνυμες, όπως ατυχώς κι εμμονικά αναφέρει διαρκώς ο κ. Κούκουζας.
Εκφράζουν & απηχούν απόψεις της Δημοτικής Αρχής &  όσο κι αν ενοχλεί τον κ. Κούκουζα & την παράταξη του, στο Μαρούσι Δήμαρχος είναι ο Γ. Πατούλης.
Όσο πιο γρήγορα το αποδεχθούν αυτό, τόσο το καλύτερο γι αυτούς, γιατί δεν θα χρειασθεί να αναζητούν «φαντάσματα», αν κι αυτό φαίνεται ότι είναι το «αγαπημένο τους παιχνίδι».
Ελπίζουμε πραγματικά ότι κάποια στιγμή,  μέσα στην τρέχουσα πενταετία της νέας θητείας της σημερινής Διοίκησης, θα «ενηλικιωθούν πολιτικά».
Δεύτερον, ουδέποτε ζητήσαμε από οποιονδήποτε σύμβουλο της Αντιπολίτευσης να πάψει να ασκεί κριτική στη Διοίκηση.
Εμείς σεβόμαστε το θεσμικό τους ρόλο. Αυτό όμως δεν θα μας εμποδίσει να αναδεικνύουμε τις αντιπολιτευτικές τους γκάφες και τις ανεύθυνες τοποθετήσεις τους, εντός κι εκτός Δ. Σ.
Δεν θα μας εμποδίσουν να τους υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία του μαρουσιώτικου λαού επέλεξε Διοίκηση Πατούλη. Δεν θα μας εμποδίζουν να αναδεικνύουμε ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι σήμερα λειτουργεί ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για κάποια από τα στελέχη της προηγούμενης Διοίκησης Τζανίκου, που ουδέποτε καταδίκασαν το πολιτικό τους παρελθόν.
Τέλος, επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αντίθεση με τον κ. Κούκουζα και την παράταξη του, που δίνει καθημερινά εξετάσεις κομματικής υποταγής στην Κουμουνδούρου, η Διοίκηση Πατούλη ουδέποτε αναζήτησε σε κομματικά γραφεία κι επιτελεία στήριξη κι επιβεβαίωση.
Δεν έχει ανάγκη ούτε τη Συγγρού, ούτε την Κουμουνδούρου, ούτε την Χαριλάου Τρικούπη.
Αντλεί τη δύναμή της από την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πολίτες του Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου