Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο κ. Καραμέρος ζητά κομματική προστασία & του την προσφέρει απλόχερα ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου!

                     Απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου 
στην ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου
Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, αναδεικνύει μια σειρά από αντιφάσεις και προκαλεί προβληματισμό στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες της πόλης μας.
Αναρωτιόμαστε πως δεν μπορούν να αντιληφθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου ότι:
Πρώτον, θεσμική κατρακύλα αποτελεί η συμπεριφορά και φρασεολογία του σημερινού Αντι-περιφερειάρχη Βόρειας Αττικής, σε βάρος του Δημάρχου Αμαρουσίου, που εξελέγη μόλις πριν από 6 μήνες, για τρίτη συνεχή θητεία, από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό 58%. 
Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη, είναι σαφές το έλλειμμα δημοκρατικής συνείδησης από πλευράς τους.
Δεύτερον, ποτέ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δεν συμπεριφέρθηκε με κομματική λογική ασκώντας τα καθήκοντά του. Ούτε φυσικά ζήτησε ποτέ «κομματική προστασία» από οποιοδήποτε κόμμα, στην αντιπαράθεση που είχε με τους αντιπάλους του. 
Ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης της σημερινής Δημοτικής Αρχής, γιατί ποτέ δεν το ζήτησε ο Γ. Πατούλης. 
Κομματική προστασία ζητά ο κ. Καραμέρος και του την προσφέρει απλόχερα η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου με τη σημερινή της ανακοίνωση.

Ο Γ. Πατούλης δεν έχει ανάγκη από «προστάτες», όπως ο κ. Καραμέρος. Οι μάσκες έπεσαν, ο κ. Καραμέρος είναι ένας κομματικός αντιπεριφερειάρχης.
Τρίτον, μας προκαλεί εντύπωση πως γίνεται πριν από 7 μήνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου να έκριναν ακατάλληλο για υποψήφιο Δήμαρχο του κόμματος τους στο Μαρούσι τον κ. Καραμέρο, τον οποίο ουσιαστικά «έδιωξαν με τις κλωτσιές» από την εσωκομματική τους διαδικασία προκρίνοντας την υποψηφιότητα του κ. Μαγιάκη. Και τον ίδιο άνθρωπο σήμερα να τον υπερασπίζονται. Αυτό ας το εξηγήσουν οι ίδιοι στα μέλη τους, που συμμετείχαν στη διαδικασία της προηγούμενης Άνοιξης.
Τέλος, όσον αφορά τα έργα που έχουν ενταχθεί στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας κι αφορούν το Μαρούσι, η αλήθεια είναι πως από τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Τα χρήματα με τα οποία σήμερα εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη, δόθηκαν από την προηγούμενη Διοίκηση. Όλα τα άλλα, είναι λόγια. 
Μακάρι η νέα Περιφερειάρχης να αξιοποιήσει τις 7 έτοιμες μελέτες που έχουμε καταθέσει στις υπηρεσίες της και να μας χρηματοδοτήσει τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα. 
Αν το κάνει, πρώτοι εμείς θα αναγνωρίσουμε δημόσια τη συνέπεια της. Δεν έχουμε ούτε κομματικές παρωπίδες, ούτε εμπάθεια με την κα Δούρου, με την οποία επιθυμούμε να έχουμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία. Απλά περιμένουμε πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου