Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τον έκρινε ακατάλληλο για Δήμαρχο, τον στηρίζει όμως ως Αντιπεριφερειάρχη τον Γ. Καραμέρο, ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου!

                                    Η κατρακύλα του κ. Δημάρχου...
Απαντώντας σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Πατούλης νομίζει πως οι δημοτικές παρατάξεις της αριστεράς είναι σαν τα κομματικά και πελατειακά παραμάγαζα της ΝΔ, δηλαδή του κόμματός του. Κάνει λάθος.
Υπενθυμίζουμε επίσης στον κ. Πατούλη, όπως είχαμε κάνει και στο παρελθόν, ότι ο θεσμικός του ρόλος ευτελίζεται από το υβριστικό και απαξιωτικό ύφος των ανακοινώσεών του.
Η κατρακύλα του δημάρχου, όμως, δεν έχει τελειωμό, το βαρέλι του δεν έχει πάτο
Μην έχοντας τίποτα να προσάψει στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, σε απόγνωση καθώς έχει χάσει τις «πλάτες» και τις προσβάσεις που του εξασφάλιζε ο κολλητός του κ. Σγουρός, ξιφομαχεί με τον αέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου θα στέκεται δίπλα στην προσπάθεια της Ρένας Δούρου και του Γιώργου Καραμέρου να απαλλάξουν την Περιφέρεια Αττικής από την άθλια κληρονομιά του πρώην περιφερειάρχη και των συνεταίρων του. 
Άλλωστε, μέσα σε 3 μόνο μήνες, η  νέα περιφερειακή αρχή, μέσω του Γιώργου Καραμέρου, έχει εντάξει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας πολλά έργα που εξυπηρετούν πραγματικά το Μαρούσι (αντιπλημμυρικά, παρέμβαση στον Πύργο Συγγρού), όταν ο κ. Πατούλης επενδύει σε έργα βιτρίνας.

 Το Γραφείο Τύπου, 5 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου