Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινούν από σήμερα τα σεμινάρια ξένων γλωσσών & Η/Υ

Ειδική πρόβλεψη και μειωμένο κόστος για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας
Σεμινάρια ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για την περίοδο 2014 - 2015 διοργανώνει και εφέτος η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου.  
Στο πρόγραμμα προβλέπεται και για τη φετινή περίοδο μειωμένο κόστος συμμετοχής για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ, κ.α.).
Ειδικότερα, στο σεμινάριο ξένων γλωσσών, θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στην Αγγλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα.
Αντίστοιχα, το σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών περιλαμβάνει προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, και Ms Outlook.
Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου. 
Κόστος Παρακολούθησης 
Τα σεμινάρια προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές.
Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο ξένων γλωσσών για τους δημότες είναι 40 ευρώ μηνιαίως, για τους ετεροδημότες 50 ευρώ και για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες  30 ευρώ. 
Παράλληλα η συμμετοχή στο σεμινάριο για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 72 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για  τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).
Πότε ξεκινούν τα μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται         
Τα μαθήματα αρχίζουν την 1η Δεκεμβρίου 2014  και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαϊου του 2014. Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.   
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες από τις 05:00 το απόγευμα έως τις 09:00 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του 5ου  Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).      
Που θα υποβάλλονται οι αιτήσεις
 Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμός ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.    
 Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής 
μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213-20.38.211  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09:00π.μ. έως τις 13:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου