Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οφειλόμενη απάντηση στον Δημήτρη Πολυχρονιάδη

Ο συνδυασμός «Εκτός των Τειχών» σε ανακοίνωσή του υπερασπίστηκε μια πολιτική απουσίας της μειοψηφίας από τα θεσμικά όργανα του Δήμου και κατήγγειλε τη δική μας συμμετοχή ως ένδειξη συναίνεσης στην πολιτική Πατούλη.
Από τη μεριά μας πιστεύουμε πως η υιοθέτηση της στάσης του θα μείωνε σημαντικά τις δυνατότητες ελέγχου της δημοτικής αρχής και - το κυριότερο - θα εδραίωνε στους πολίτες την αντιδημοκρατική πεποίθηση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και η προσωποπαγής διοίκησή του από τον κ. Πατούλη είναι το ίδιο πράγμα.
Σύμφωνοι μάλιστα με τη διακήρυξή μας για αναλογικά αντιπροσωπευτική συμμετοχή της μειοψηφίας στα θεσμικά όργανα του δήμου, ψηφίσαμε υπέρ της συμμετοχής των εκπροσώπων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου τελικά εκλέχτηκαν.

Δεν θα κουραστούμε να καλούμε τους συναδέλφους άλλων συνδυασμών της αριστεράς για συνεννόηση με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιπολίτευση.
Οι διχαστικοί χαρακτηρισμοί και η αναπαραγωγή μιας επιχειρηματολογίας που συνήθως ακούμε από τον κ. Πατούλη, δεν προάγουν τη συνεργασία στη βάση των κοινών μας στόχων για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στους δήμους της χώρας από τις φιλοκυβερνητικές διοικήσεις.
Μαρούσι, 9 Σεπτεμβρίου 2014
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου