Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αγιασμός στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου από τον πατέρα Δαμασκηνό, ενώ σύντομο χαιρετισμό επέδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ.κ. Νίκος Κάββαλος και Θανάσης Βελλής 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του σχολείου καλωσόρισε τους μαθητές και τους γονείς της Α΄ τάξης καθώς και τους μαθητές που ήρθαν στο σχολείο  εκ μετεγγραφής, με την ελπίδα, όπως τόνισαν, για ασφαλή και δημιουργική συμπόρευση καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Μέχρι την πλήρη στελέχωση του σχολείου από εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής και άλλων ειδικοτήτων, καθώς και από εκπαιδευτικό Υπεύθυνο για το Ολοήμερο Πρόγραμμα,  το σχολείο θα λειτουργεί στο Πρωινό από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, ως εξής:
Από τις 8:00-14:00 και στο Ολοήμερο από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
 μόνο με το τμήμα της Α΄τάξης από τις 14:00-16:15.
Επίσης, η πρωινή ζώνη του Ολοήμερου σχολείου δε θα λειτουργήσει, διότι δε συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των 10 αιτήσεων. 
Σημειώνεται ότι στην πρωινή ζώνη μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι μαθητές παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα (τροποποίηση-συμπλήρωση του ΦΕΚ 1139, τ. Β και του ΦΕΚ 804, τ. Β Ωρολόγια Προγράμματα Δημοτικών Σχολείων ΕΑΕΠ).

ΠΗΓΗ:blogs.sch.gr/9dimamarous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου