Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

OMIΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Mετά από δέκα χρόνια, βγήκε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε παράνομη την οικοδόμηση του «THE MALL ATHENS» στο Μαρούσι λόγω έλλειψης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Η απόφαση αυτή, δικαιώνει τους αγώνες των κατοίκων, που αντιτάχθηκαν στην χωρίς όρους και προϋποθέσεις οικοδόμηση μεγαθηρίων τύπου MALL, που καταστρέφουν τον ιστό της γειτονιάς και το οικιστικό περιβάλ-
λον της περιοχής.
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι αντίκρυσμα θα έχει, αν έχει, αυτή η απόφαση του Σ.τ.Ε.
Σηματοδοτεί όμως ότι όλοι οι φορείς, Κράτος και ιδιώτες, πρέπει να σέβονται το περιβάλλον, τους νόμους και την εύρυθμη λειτουργία μιας πόλης.
Εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, και
ότι τουλάχιστον εκτός αυτών που πρέπει να γίνουν για την προστασία του περιβάλλοντος, πρέπει να απαιτήσουν και ανταποδοτικά τέλη προς όφελος του Αμαρουσίου και των κατοίκων του από το MALL και από όλα τα άλλα μεγαθήρια που πνίγουν ασφυκτικά το Μαρούσι.

Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» πάντα ευαίσθητη σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, συνεχίζει τον αγώνα της προς αυτή την κατεύθυνση.

                                                 Για τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»
                                                              Ο Πρόεδρος
                                                      Χρήστος Οικονόμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του
OMIΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
«ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου