Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησε το μεγάλο Διαδημοτικό έργο της οδού Φραγκοκλησιάς

Άλλο ένα σημαντικό έργο για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχή Πολυδρόσου, άρχισε να πραγματοποιείται μετά  και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης στις 12 Φεβρουαρίου.
Το έργο, όπως μας πληροφορεί ο υποφήψιος Δημοτικός Σύμβυυλος Νίκος Παχύλας που κατέρχεται στο στίβο των Δημοτικών εκλογών, με τον Συνδυασμό του τωρινού Δημάρχου & Προέδρου του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), κ. Γιώργου Κουράση, βασίζεται σε μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου.
Πρόκειται για την κατασκευή της οδού Φραγκοκλησιάς(βασίζεται σε μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου), προϋπολογισμού € 202.623,99 με ΦΠΑ...
Το πολυαναμενόμενο αυτό διαδημοτικό έργο συγχρηματοδοτείται από τους δήμους Χαλανδρίου (με συμμετοχή 53,6%) και Αμαρουσίου (με συμμετοχή 46,4%).

Το υπό διαμόρφωση τμήμα της οδού Φραγκοκλησιάς, από τη Λεωφόρο Πεντέλης έως το υφιστάμενο τμήμα της οδού Φραγκοκλησιάς, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εντός έξι μηνών.
Στο έργο περιλαμβάνεται η οδοστρωσία, η συμπλήρωση των υφιστάμενων κρασπεδόρειθρων, η κατασκευή πεζοδρομίου στη βόρεια πλευρά της οδού, η κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων, η κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής και η σύνδεσή τους με τον υφιστάμενο και τον υπό κατασκευή αγωγό ομβρίων, ο ηλεκτροφωτισμός, η φύτευση στην αριστερή πλευρά της οδού, η σήμανση και οι διαγραμμίσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου