Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Και η Ελένη Μονεμβασιώτου στο συνδυασμό του Δημάρχου «Ανθρώπινη Πόλη»

Υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη θα είναι στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου, η Υπομηχανικός Αρχιτεκτονικού Σχεδίου κα Ελένη Μονεμβασιώτου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου
Με αφορμή τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κι επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:
«Ενισχύουμε την ομάδα μας με μια δυναμική συμπολίτισσα μας, η οποία έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση στη γειτονιά της. Με την προσθήκη της Ελένης στην ομάδα μας κι αξιοποιώντας τις γνώσεις , τις εμπειρίες της και τη συμμετοχή της σε Συλλόγους και φορείς της πόλης, ενισχύουμε την προσπάθεια της Δημοτικής μας Παράταξης με ορίζοντα πέραν των εκλογών.»
Από την πλευρά της, η Ελένη Μονεμβασιώτου δήλωσε :

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι , σε μια γειτονιά που έχει πραγματικά ανάγκη από συγκροτημένες παρεμβάσεις του Δήμου. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Πατούλη γιατί πιστεύω ότι αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη επιλογή για το Μαρούσι.
Έχει αποδείξει με το έργο του ότι είναι άνθρωπος των λύσεων και θεωρώότι μέσα από τη συμμετοχή στην ομάδα του θα μπορέσω να συμβάλλω θετικά στη δρομολόγηση έργων και παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η πόλη μας, ώστε να καταστήσουμε το Μαρούσι μια πραγματικά σύγχρονη πόλη, με ανθρώπινες γειτονιές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου