Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εγκαινιάστηκε το νέο Αθλητικό παράρτημα του Δήμου Αμαρουσίου

Με έναν νέο χώρο που θα φιλοξενεί προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου αλλά και τμήματα του «Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου», ενισχύει τις δομές άθλησης ο Δήμος Αμαρουσίου.
Τα εγκαίνια του νέου δημοτικού αθλητικού παραρτήματος πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης, παρουσία δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και συλλόγων της πόλης, αθλητών και προπονητών.                
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφερόμενος στα εγκαίνια του νέου αθλητικού παραρτήματος δήλωσε:
«Με την παράδοση του καινούριου αυτού προπονητικού χώρου στους κατοίκους της πόλης μας και ιδιαίτερα στους νέους, ενισχύουμε περαιτέρω τις αθλητικές δομές του Δήμου, προσφέρουμε ακόμη περισσότερα κίνητρα και επιλογές για να βάλουν παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας τον αθλητισμό στη ζωή τους.
Στηρίζοντας σταθερά δραστηριότητες που πάνε τον αθλητισμό της πόλης ένα βήμα μπροστά, διευκολύνουμε το έργο συλλόγων της πόλης που συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Μαρούσι».

Στον νέο χώρο που στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Πεντέλης 3, θα φιλοξενηθούν δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου αλλά και τμήματα του Αθλητικού Όμιλου Παραδείσου.                
Με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου χώρου, αθλητές του τζούντο και του παγκράτιου πραγματοποίησαν επίδειξη των δεξιοτήτων τους, δεχόμενοι, συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές, τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Γ. Πατούλη.            
Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του συλλόγου εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Δημήτρης Λέμης.           
Τα κεράσματα της εκδήλωσης, αναψυκτικά, νερά, σφολιατοειδή ήταν μία ευγενική προσφορά του καταστήματος «Βελανιδιά».             
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου