Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν τα σεμινάρια «προσωπικής ανάπτυξης» του περιοδικού Flowmagazine.gr

Τον κύκλο των σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης του περιοδικού  «Flowmagazine.gr», που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, άνοιξε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης
Την έναρξη του κύκλου δωρεάν σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης με τίτλο: «Believe in You» που πραγματοποιεί το ηλεκτρονικό περιοδικό Flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην πρώτη συνάντηση καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες παρευρισκομένους που δήλωσαν συμμετοχή.
Σκοπός της σειράς των σεμιναρίων είναι να λάβουν οι άνθρωποι το έναυσμα να κινητοποιηθούν και να βρουν τρόπους για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Το πρώτο σεμινάριο με θέμα: «Θετική σκέψη και θετική ψυχολογία» είχε ως σκοπό να εισάγει το κοινό στο τί είναι θετική σκέψη και τί θετική ψυχολογία, ποια η σημασία τους και ποια είναι η πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινότητά τους ώστε να την βελτιώσουν.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ευχήθηκε να συμβάλει θετικά στον καθέναν τους σε επίπεδο προσωπικής βελτίωσης.
 «Ο Δήμος μας σταθερά αγκαλιάζει κάθε καινοτομία αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που έχουν φρέσκες ιδέες, που μπορούν και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν μέσα από τις γνώσεις και την επαγγελματική τους ενασχόληση στο κοινωνικό σύνολο» ανέφερε ο κ. Πατούλης, σχολιάζοντας την υποστήριξη από μέρους του Δήμου της πρωτοβουλίας του Flowmagazine.gr.
Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας Εύη Ξυραφά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και με αφορμή τα όσα ανέφερε στο πλαίσιο της ομιλίας της για τη θετική σκέψη, τον υπέδειξε στο ακροατήριο ως παράδειγμα ανθρώπου με θετική σκέψη. Στην εισήγησή της η κ. Ξυραφά, παρουσίασε τη σημασία της θετικής σκέψης, πώς μπορεί να καλλιεργηθεί αλλά και ποια είναι τα εμπόδια που συχνά καλείται κάποιος να διαχειριστεί.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε το κοινό και για τη δεύτερη εισήγηση για τη θετική ψυχολογία που πραγματοποίησε η Πάμελα Καραβά, εκπαιδεύτρια executive & life wellness coach, η οποία μίλησε για τον σκοπό της θετικής ψυχολογίας, τα 24 χαρακτηριστικά, την θετική επικοινωνία και ανατροφοδότηση από τον εαυτό μας, τα συναισθήματα στη λήψη αποφάσεων.


Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 με θέμα: «Στοχοθεσία-Πώς να εκπληρώσετε τα όνειρά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου