Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

O κ. Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον «Άγιο Κωνσταντίνο»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, την πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» Σ. Κιούση, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Ν. Κατσούλα, το μέλος του Δ.Σ Α. Τσιροπούλου, και το μέλος του συλλόγου Β. Καραμπίνη.
Την επικείμενη τοποθέτηση, μέσα στις επόμενες ημέρες, των φωτιστικών στύλων κατόπιν αιτήματος των μελών του Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» για την ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους εκπροσώπους του συλλόγου στη διάρκεια της δεύτερης επαναληπτικής συνάντησης που είχαν για τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, τους ενημέρωσε, επίσης, σχετικά με τις εξελίξεις και τις διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί στα θέματα που του έθεσαν υπόψη στη συνάντηση που είχαν προ εβδομάδων. Ειδικά στο ζήτημα της τοποθέτησης των στύλων αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εξέτασαν το ιδιοκτησιακό καθεστώς, άμεσα πρόκειται να προχωρήσει από τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου η εγκατάστασή τους. 
Επίσης, στο θέμα του εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου, οι εκπρόσωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν ότι τα συνεργεία του Δήμου μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε εργασίες καλλωπισμού του κοινόχρηστου πρασίνου.
 Μεταξύ άλλων, επανατέθηκαν στο τραπέζι το ζήτημα της μετεγκατάστασης των γραφείων του συλλόγου σε χώρο μεγαλύτερο εντός του συγκροτήματος των Εργατικών Κατοικιών για την ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης σε επίπεδο γειτονιάς, για το οποίο η Δημοτική Αρχή έχει δεσμευτεί ότι θα εξετάσει, οι ενέργειες του συλλόγου για τον ορισμό άλλης τιμής ζώνης για τις Εργατικές Κατοικίες σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή, διεκδίκηση για την οποία έχει ζητηθεί από το σύλλογο η συνδρομή και υποστήριξη του Δήμου αλλά και το αίτημα της τοποθέτησης στις εισόδους του συγκροτήματος πινακίδων που θα οριοθετούν το χώρο ως αποκλειστικής στάθμευσης από τους μόνιμους κατοίκους.
 Από μέρους της Διοίκησης του Δήμου παρών στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Θεμάτων Δόμησης και Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ενώ από μέρους του συλλόγου παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Σμαράγδα Κιούση, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Κατσούλας, το μέλος του Δ.Σ Αγάπη Τσιροπούλου, και το μέλος του συλλόγου Βασίλης Καραμπίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου