Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις & ερωτήματα της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ​Σ" για το Δ.Σ

           Προς πρόεδρο Δ.Σ, Δήμαρχο και Δημοτικές παρατάξεις Δήμου Μαρουσίου
1) Οι συνέπειες των Μνημονίων 1 και 2 , του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και των Εφαρμοστικών Νόμων καθώς και οι δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με την τρόϊκα, για το Δήμο Μαρουσίου είναι ολέθριες και για τους δημότες τραγικές.
Γι' αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαρουσιού , απευθύνεται στους βουλευτές της Β' Αθήνας και συνολικά του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους ζητά να ψηφίσουν στη Βουλή υπέρ της πρότασης νόμου που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, για την κατάργηση των Μνημονίων Ι και ΙΙ,του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και των Εφαρμοστικών Νόμων και την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων.
 
2)Η οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση οδηγούν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνολικά τις λαϊκές οικογένειες σε απόλυτη εξαθλίωση. Ταυτόχρονα η λειτουργία των Δημοτικών υπηρεσιών βρίσκεται σε οριακό σημείο λόγω της υποχρηματοδότησης από τους ΚΑΠ.
Γι' αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού προτείνει, το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση συμμετοχής τού Δήμου, στην 24ωρη πανεργατική γενική απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη και την συμμετοχή στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
στην Ομόνοια στις 10:30 π.μ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου,
         Νίκος Μπουντούρογλου, Μαρία Καρλατήρα & Θανάσης Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου