Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΑΦΟΥΖΟκαθαρισμοί αύριο στο Ο.Α.Κ.Α!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου     Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τη διοίκηση και το προσωπικό του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών και το Δήμο Αμαρουσίου, διοργανώνουν φροντίδα και καθαρισμό στους κοινόχρηστους χώρους του ΟΑΚΑ.
ΘΑ μαζεύουν - λέει - σκουπίδια, πλαστικά και θα περιποιηθούν τους χώρους πρασίνου. Θα φροντίσουν "το Τείχος των Εθνών" και τους χώρους γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο, το κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο.
Εκτός από τους εθελοντές που θα λάβουν μέρος στη δράση, θα συμμετέχουν στον καθαρισμό 35 αθλητικά σωματεία, τα οποία χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ αλλά και εθελοντικοί φορείς του Δήμου Αμαρουσίου.

Για τις μετακινήσεις των εθελοντών, εντός του ΟΑΚΑ, θα υπάρχει πούλμαν του δήμου Αμαρουσίου και οχήματα του αθλητικού κέντρου. Επίσης, ο Δήμος θα συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά με ειδικά απορριμματοφόρα, κατά τη διάρκεια της δράσης.
Σημείο συνάντησης, η Πύλη Α του ΟΑΚΑ από τη λεωφόρο Σπύρου Λούη, όπου θα υπάρχει και χώρος στάθμευσης οχημάτων στις 10 το πρωί. Ακόμα, όσοι από τους εθελοντές επιθυμούν να μετακινηθούν με τον ηλεκτρικό, μπορούν να αποβιβαστούν στο σταθμό «Ειρήνη» και να κατευθυνθούν προς το χώρο της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου