Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συγκινητικά όμορφη η γιορτή των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου

Ευχές για καλό καλοκαίρι αντάλλαξαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό του Δήμου Αμαρουσίου με το προσωπικό και τους φίλους του Κέντρου στη γιορτή που πραγματοποίησαν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς. Κοντά στα παιδιά, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.
Τα μέλη του Κέντρου επέλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να ευχηθούν καλό καλοκαίρι αλλά και να εκφράσουν τη χαρά τους προς τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στη γιορτή. Σε όλους προσέφεραν χειροτεχνίες δικής τους κατασκευής αποδεικνύοντας τη σημαντική πρόοδο που χρόνο με το χρόνο καταγράφουν τα μέλη του Κέντρου χάρη στις συστηματικές προσπάθειες του προσωπικού του.
 Τα παιδιά παρουσίασαν, επίσης, ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, και σε ατμόσφαιρα χαράς όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, η κ. Ρένα Χαλιώτη, μεταφέροντας την αγάπη και τις ευχές του στα παιδιά, ανέφερε τη μεγάλη «αγκαλιά» που έχει ανοίξει ο Δήμος προς το Κέντρο στηρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί, αγκαλιά που έμπρακτα δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο ιδίου του Δημάρχου αλλά και του Δήμου Αμαρουσίου.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, εκπρόσωπος του Ομίλου Μυτιληναίου που υποστηρίζει ως χορηγός τη λειτουργία του Κ.Δ.ΑΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο των παιδιών και την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Σοφία Κοντοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία», προσωπικό καθώς και εθελοντές που συνδράμουν στο έργο του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου