Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ": Να ακυρωθεί η απόφαση!

 Σε απάντηση που λάβαμε σε σχετικό ερώτημά μας από τον κο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ. Σ. Αμαρουσίου της 21 - 6 - 2012, αναφορικά με τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της ανέγερσης του νέου αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου επί των οδών Σουρή & Πλαστήρα, στο κέντρο της πόλης, διαπιστώσαμε ότι η Δημοτική Αρχή εμμένει στην καταστροφική για το κέντρο της πόλης απόφασή της, να ανεγερθεί το νέο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου στο συγκεκριμένο οικόπεδο.
Μάλιστα, όταν τονίσαμε στον κο Δήμαρχο ότι με την απόφασή του αυτή αγνοεί τις διαφωνίες και αντιδράσεις εκατοντάδων κατοίκων του κέντρου και των γονέων και εκπαιδευτικών του κεντρικού σχολικού συγκροτήματος της πόλης του Αμαρουσίου, οι οποίες εκφράστηκαν στο παρελθόν με τη συλλογή και κατάθεση στο Δήμο Αμαρουσίου εκατοντάδων υπογραφών αντίθεσης στη συγκεκριμένη απόφαση του Δήμου, για την ανέγερση του νέου αστυνομικού τμήματος στην περιοχή, λάβαμε την απάντηση από τον κο Δήμαρχο ότι η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασής της, ενώ «θα προσπαθήσει να πείσει τους κατοίκους της περιοχής για την ορθότητα της απόφασής της αυτής».

Για άλλη μια φορά εκφράζουμε την αντίθεσή μας στη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αναγείρει αστυνομικό τμήμα στο συγκεκριμένο οικόπεδο(παραθέτουμε σχετική ανακοίνωσή μας για το θέμα η οποία δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο τον Μάρτιο του 2012) και την καλούμε να ακυρώσει άμεσα την απόφασή της αυτή, λαμβάνοντας υπόψη της τις διαφωνίες και αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.
Καλούμε τις Δημοτικές παρατάξεις να λάβουν θέση επί του θέματος και όλοι μαζί με τους κατοίκους της περιοχής να επιδοθούμε σε αγώνα για την ανατροπή και ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου, με την οποία υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο το κέντρο της πόλης του Αμαρουσίου.

                                         Για το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
                                                  Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                     Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου