Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αγοράστηκαν 45 τόνοι αγροτικών προϊόντων στο "Πασχαλινό παζάρι"!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο παζάρι αγροτικών προϊόντων που οργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, ενόψει των εορτών του Πάσχα με νέα προϊόντα εγχώριας παραγωγής αρίστης ποιότητας, την Κυριακή 1 Απριλίου. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «από τον παραγωγό στο σπίτι μας» αγοράστηκαν από τους καταναλωτές: 12 τόνοι όσπρια Φαρσάλων (φακές, φασόλια, ρεβύθια και κουκιά ξερά), 14 τόνοι ρύζι Χαλάστρας Θεσσαλονίκης ( νυχάκι, καρολίνα, γλασσέ, κίτρινο μπόνετ), 10 τόνοι αλεύρι μαλακό για όλες τις χρήσεις Τρικάλων, 3 τόνοι μέλι θυμαρίσιο μικρών παραγωγών Ηρακλείου Κρήτης και 6 τόνοι κρασί λευκό Ρομπόλα-Uniblanc και κόκκινο ποικιλία Cabenhet Merlot από Λωκρίδα Φθιώτιδας.


Η δράση αυτή είναι μία ακόμη πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε στους πολίτες, η διάθεση των αγροτικών προϊόντων πατάτας, μελιού και ελαιολάδου σε προγενέστερη δράση.
Την ευθύνη για την διοργάνωση της δράσης είχε ο υπεύθυνος του Γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης κ. Παντελής Τσιτσιμπάσης και η υπεύθυνη του Γραφείου Ποιότητας κας Μαρία Καπασσά. Σημαντική ήταν η συμβολή των εξωτερικών συνεργείων, της Δημοτικής Συγκοινωνίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και των εθελοντών του Δήμου.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου