Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ληγμένο φάρμακο η "κοινωνική προσφορά" της "Lamda" !!!

Στις 7 μ.μ. τα εγκαίνια  του «Χώρου Κοινωνικής Προσφοράς»    & «Κοινωνικού Φαρμακείου», στο "Mall Athens" 
Eνώνουν ξανά τις δυνάμεις τους  Δήμος Αμαρουσίου και  Lamda Development του γνωστού Εθνικού "Ευεργέτη" Σπύρου Λάτση. Μπορεί αυτή τη φορά τη θέση του Δημάρχου να μην την κατέχει ο κ. Π. Τζανίκος που με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων συνέβαλε τα μέγιστα (σε αγαστή πάντοτε συνεργασία με 2 πρωθυπουργούς & 7 υπουργούς), στο να κτιστεί  και να λειτουργεί στην πόλη μας το µεγαλύτερο "αυθαίρετο" της Ευρώπης , το γνωστό σε όλους μας Μεγαλοπρεπές Εμπορικό Κέντρο "Mall Athens",  ωστόσο και ο αντικαταστάτης του Γ. Πατούλης φαίνεται ότι τον ακολουθεί κατά πόδας ...
Φρόντισε να διατηρηθούν οι άριστες σχέσεις, στις οποίες όμως λόγω συγκυριών, επήλθε μια ψιλομετάλλαξη ... Η αμμιγώς εμπορική "ερωτική" σχέση Δήμου - Lamda Development, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, μετετράπη  σε κοινωνική & φιλανθρωπική!!! 
Προφανώς συντετριμμένοι και οι δύο από το δράμα που βιώνει ο Ελληνικός λαός(που η ΤΡΟΪΚΑ, οι εδώ συνεργάτες(;) και τα φερέφωνά της,  τον αφήνουν άνεργο & ανασφάλιστο), δεν άντεξαν, δεν μπορούσαν να τον βλέπουν άλλο να υποφέρει,  και αποφάσισαν  να δράσουν, με σχέδιο, με προοπτική, με μεγαλείο ψυχής ...
Στο δρόμο που χάραξε ο Αλαφουζο"SKY" με τις ευλογίες της Φωτοβολταϊκής Αρχιεπισκοπής και το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ""(εξ άλλου δεν πέρασε πολύς καιρός που ΔΗΜΟΣ & ΣΚΑΪ καθάρισαν εθελοντικά το  "Mall !), έσπευσαν να βάλουν στέρεες βάσεις για την υλοποίηση της δράσης  «ΠΡΟΣ...ΦΕΡΩ», με στόχο βέβαια, τι άλλο; Μα τη στήριξη συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται !!!
Πρωτοβουλία «ΠΡΟΣ…ΦΕΡΩ» ... στο Επίπεδο "0" του Mall!

Ετσι λοιπόν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να λειτουργήσουν στο ισόγειο (ΕΠΙΠΕΔΟ 0) του The Mall Athens, «Χώρο Κοινωνικής Προσφοράς» & «Κοινωνικό Φαρμακείο».
Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα  Πέμπτη 5 Απριλίου στις 7 μ.μ. 

Σε ότι αφορά το «Χώρο Κοινωνικής Προσφοράς», το Γραφείο Τύου του Δήμου μας ενημερώνει ότι  "οι πολίτες με πλεόνασμα ανθρωπιάς θα μπορούννα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και συσκευασμένα τρόφιμα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς και σχολικά είδη".
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» στο οποίο "οι πολίτες θα μπορούν να δίνουν φάρμακα που πλέον δεν χρειάζονται αλλά είναι απαραίτητα σε κάποιους άλλους συνανθρώπους μας, καθώς, επίσης, ληγμένα φάρμακα που θα προωθούνται για ανακύκλωση".
Ο «Χώρος Κοινωνικής Προσφοράς» και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» θα δέχονται τις προσφορές των πολιτών καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Δεν αναφέρει τίποτα πάντως αν οι χώροι παραχωρήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από τη "πονόψυχη" Lamda  αν ζήτησε αντισταθμιστικά ωφέλη από το το Δήμο Αμαρουσίου...
Γιατί κατά το δικό τους κώδικα ... "ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου