Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η 3η Απολογιστική Γ. Σ. του Συλλόγου «Το Νέο Μαρούσι»

Σε πολύ θετικό κλίμα διεξήχθη, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, ο διάλογος που αναπτύχθηκε με αφορμή την 3η Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι». Στη Γ.Σ. του Συλλόγου συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ, ο οικονομικός απολογισμός του 2011 και ο προϋπολογισμός του 2012, καθώς και τα θέματα που αφορούν την περιοχή.
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Αντώνης Παρτσινέβελος, Νικόλαος Αλεπούς, ο Πρόεδρος της ΚΕ.Α.ΔΑ. κ. Γεώργιος Ζήκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης.
Ο κ. Πέππας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι αποφασίστηκε η διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησίας από το 5ο Τμήμα του ΣτΕ και αναμένεται η καθαρογράφηση της απόφασης.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και η μελέτη για τα όμβρια ύδατα, η οποία πρόκειται να κατατεθεί για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο κ. Πέππας αναφέρθηκε και στις μεταβολές που θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης, αφού ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις των κατοίκων της περιοχής.
Στην 3η απολογιστική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι,  παραβρέθηκαν και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατερίνα Αναστασιάδου και κ. Πέτρος Κούκουζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου