Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Mε αιτήματα η «Δωδώνη», στο Δήμαρχο

Θέματα καθημερινότητας που αφορούν στην περιοχή πάνω από τα Ηπειρώτικα (περιοχή Σικιαριδείου Ιδρύματος) συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της συνάντησής του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) κ. Γεώργιος Ζήκος.
Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματα που του έθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. και τους εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα δοθούν οι κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Τα αιτήματα αφορούν κυρίως την πλακόστρωση του πεζοδρομίου επί της οδού Παλαμά, την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε οικόπεδο απέναντι από την οδό Σολωμού, την οριοθέτηση των κάδων απορριμμάτων κ.α.


Μετά το πέρας της συζήτησης τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν προς την κ. Πατούλη την ικανοποίηση τους για την άμεση ανταπόκριση και το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη» συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Νίκος Βερροιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Λιάος, και τα μέλη κ.κ. Χρήστος Φωτιάδης, Ιωάννης Κοτρωνιάς και Βασίλης Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου