Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γ. Πατούλης ότι έκανε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με θάνατο 16χρονου

                  Γραφείο Τύπου Δήμου Αμαρουσίου
        προς "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

Με αφορμή δήλωση που φέρεται να αποδίδεται στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και να μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό Flash FM, και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Παρατηρητήριο Βορείων Προαστίων σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου 16χρονου Ελληνοβρετανού, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου έχει να δηλώσει τα εξής:
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ουδέποτε υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, ουδέποτε προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση «Πραγματικά δε μπορώ καταλάβω πως μπορούν νέοι άνθρωποι να οδηγούνται σε τέτοιου είδους δολοφονικές ενέργειες [...] φταίμε εμείς και λέγοντας "εμείς" εννοώ τη γενιά μας [...] πρέπει να κάνουμε κάτι άμεσα» που μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό Flash FM.
Αντίθετα, ο κ. Πατούλης, αγνοεί παντελώς το συμβάν, ενώ η ίδια η ύπαρξη του συμβάντος τίθεται, επίσης, εν αμφιβόλω, και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη δήλωση είναι ψευδής και ζητείται να ανασκευαστεί.
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμαρουσίου
ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Αφού ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη από τον κ. Γ. Πατούλη προσωπικά, διευκρινίζουμε στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου που μας έστειλε τη διάψευση, ότι την είδηση την "αλιεύσαμε" από τα blog "tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2012/01/16-blogger-florian-martiny.html"(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) & www.axortagos.gr/nekros-16xronos-ellinovretanos-blogger-florian-martiny-epeita-apo-agrio-ksilodarmo.html."(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ με πολλά - πολλά ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον Δήμαρχό μας κ. Γ. Πατούλη.
Παραθέσαμε αυτούσιο το δημοσίευμα και "ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ" διότι τα δύο ΒLOG επικαλούνταν το Α.Π.Ε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου