Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο και Δημοτική Σύμβουλο Αμαρουσίου κ. Ρένα Χαλιώτη και τα μέλη του Δ.Σ.
Ο κ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσοντας ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για υγεία, ευημερία και αισιοδοξία το 2012.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι βρίσκεται κοντά στο σύλλογο και στηρίζει το σημαντικό έργο του για την προστασία του περιβάλλοντος, συγχαίροντας το Δ.Σ. για την επιτυχή προσπάθεια του καταπολέμησης της βαμβακίασης στα πεύκα που υπάρχουν στο Μαρούσι, καθώς για την πρωτοβουλία και δράση του για τη θεραπεία των φοινικοειδών από το κόκκινο σκαθάρι.


Όσον αφορά στα έργα αναβάθμισης της γειτονιάς, ο κ. Δήμαρχος σημείωσε ότι σύντομα εκπονείται η μελέτη για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων στην περιοχή, που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων, μελέτη που αφορά και στις περιοχές Σωρού, Κοκκινιά κ.α.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς και Πέτρος Κούκουζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου