Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Σύλλογος «Ζωοδόχος Πηγή» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών και φίλων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους για το νέο έτος.
Ο Πατούλης ήταν προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κ. Βασιλική Τζιτζικοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. στην εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Ψαλίδι.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία που έχουμε ανάγκη τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε την κρίση, ώστε να έλθουν καλύτερες ημέρες για τον καθένα μας χωριστά και τη χώρα μας. Παράλληλα εξέφρασε την υποστήριξη και συμπαράσταση της Διοίκησης στο έργο του Συλλόγου, με τη διαβεβαίωση ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες θα συνεχισθούν τα έργα στη γειτονιά του Ψαλιδίου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Ελευθέριος Μαγιάκης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου