Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή στους αρχηγούς των παρατάξεων της Μειοψηφίας

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (πρώην) ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως γνωρίζετε, ύστερα από τη μαζική κινητοποίηση κατοίκων και φορέων της πόλης μας (4 – 1 – 2012) με αίτημα την άμεση δέσμευση του οικοπέδου (πρώην Παναγόπουλου) από τη Δημοτική Αρχή και τη μετατροπή του σε χώρο πρασίνου, απευθύναμε επιστολή προς τον κο Πρόεδρο του Δ. Σ. Αμαρουσίου καλώντας τον να εγγράψει προς συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα (δέσμευση προς απαλλοτρίωση του οικοπέδου – πρώην Παναγόπουλου – επί των οδών Χαντζηαντωνίου και Δ. Ράλλη και μετατροπή αυτού σε χώρο πρασίνου, στην Η. Δ. της συνεδρίασης του πρώτου Δ. Σ. του μηνός Ιανουαρίου 2012), ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της πόλης μας για ελεύθερους – αδόμητους χώρους πρασίνου στο επιβαρυμένο πολεοδομικά και εμπορικά κέντρο της πόλης μας.
Η Δημοτική αρχή απέρριψε το αίτημα μας αυτό, αφού όπως ήδη γνωρίζετε δεν υπάρχει ανάλογο θέμα συζήτησης στην Η. Δ. της συνεδρίασης του Δ. Σ. Αμαρουσίου της 19 – 1 – 2012.
Σας καλούμε να συνυπογράψετε το αίτημά για συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος (προ Η. Δ.) στη συνεδρίαση του Δ. Σ. Αμαρουσίου της Πέμπτης 19 – 1 – 2012,

συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ανατροπής της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθείται από τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, αναφορικά με την οικοδόμηση ενός από τους τελευταίους αδόμητους χώρους (οικόπεδο – πρώην Παναγόπουλου) στο κέντρο της πόλης του Αμαρουσίου, ώστε να σωθεί το οικόπεδο (πρώην Παναγόπουλου) από τις ορέξεις του κατασκευαστικού κεφαλαίου που κατάστρεψε το Μαρούσι και να αποδοθεί στους κατοίκους ως χώρος πρασίνου και μόνο.

Για την Αρ. Ριζ. Δημ. Κίνηση "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"
Δ. Α. Πολυχρονιάδης
Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου