Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κοσμοσυρροή στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα – Κόττου
«Ο Άγιος Ελευθέριος», σε γνωστό κέντρο της πόλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ.
Ο κ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για «υγεία, ευημερία και περισσότερη αισιοδοξία» το νέο έτος με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
 Επίσης συνεχάρη το Δ.Σ. για την δραστηριοποίηση και συμμετοχή του στα δρώμενα της πόλης και ειδικότερα στα ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά του Σωρού.

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, παρά τη δύσκολη συγκυρία θα συνεχισθούν τα έργα αποχέτευσης και ανάπλασης της οδού Σωρού, με στόχο την αναβάθμιση της γειτονιάς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δ.Σ. για την σημαντική προσφορά τους στο Σύλλογο απένειμε ο κ. Δήμαρχος στο ζεύγος Σπύρο και Ελένη Βασιλείου, στον Νικόλαο Καράκο πρώην Γυμνασιάρχη και στον Αντώνιο Μιχελή, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου.


Παραβρέθηκαν επίσης
ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος και οι
Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς, Γεώργιος Ζήκος, Δημήτριος Σμυρνής (γραμματέας του Συλλόγου), Αλέξανδρος Μπρέγιαννης και Κωνσταντίνος Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου