Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Συναντούν ... Βωβό σήμερα, άνθρωποι του Δήμου Αμαρουσίου


Συνάντηση με τον Άρη Βωβό θα έχουν σήμερα Πέμπτη άνθρωποι του Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει κληθεί από το δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο του Αμαρουσίου, Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ το παρών θα δώσουν και οι Κώστας Κουτσούκος και Σπύρος Σταθούλης.
Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και του διοικητικού συμβουλίου του Αμαρουσίου πρόκειται να πιέσουν τον Άρη Βωβό να διευθετήσει τις εκκρεμότητές του προς τους Τζάρεντ Χόμαν και Γιώργο Διαμαντόπουλο, προκειμένου να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί με ξένους παίκτες.
Παράλληλα, θα ασκηθεί πίεση να τακτοποιήσει τις δόσεις του διακανονισμού του χρέους της ΚΑΕ προς την εφορία, όπως είχε δεσμευθεί κατά την αποχώρησή του από την προεδρία.

Η διοίκηση του Αμαρουσίου, πάντως, αναμένεται να διευθετήσει την υπόθεση με χρήματα που προέρχονται από τη χορηγία κυπριακής τηλεφωνικής εταιρείας, έτσι ώστε να σφραγιστούν τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με τους Περιστεριώτες, στο οποίο το Μαρούσι θα αναζητήσει την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, επιθυμία των ιθυνόντων είναι να βρεθεί μόνιμη λύση, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν ξανά στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου