Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σε θερμό & φιλικό κλίμα η συνάντηση Α. Σαμαρά - Γ. Πατούλη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, ενώ ο κ. Πατούλης με τη διπλή ιδιότητα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δημάρχου Αμαρουσίου, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τις πολιτικές που εφαρμόζονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο της υγείας.
Επί τάπητος τέθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν τον τομέα της Αυτοδιοίκησης και τις δυσλειτουργίες που δημιουργούνται στη λειτουργία του θεσμού, εξαιτίας της μεγάλης περικοπής της χρηματοδότησης των ΟΤΑ, της υφαρπαγής των πόρων του Πράσινου Ταμείου και τη διάθεσή τους για την εξυπηρέτηση των στόχων του μνημονίου κι όχι των αναγκών των τοπικών κοινωνιών...
Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι για τη Νέα Δημοκρατία τα θέματα της υγείας αλλά και η ενίσχυση του θεσμού της αυτοδιοίκησης, αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου