Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Το «μαύρο μέτωπο» συγκυβέρνησης, πλουτοκρατίας, τρόικας, δεν ξεχωρίζει πλέον καμιά λαϊκή οικογένεια. Επιτίθεται σε όλες με την ίδια ένταση.
Με την αύξηση της φορολογίας στα είδη λαϊκής ανάγκης, τα απανωτά χαράτσια και το νέο προϋπολογισμό για το 2012, η λαϊκή οικογένεια αδυνατεί να ανταποκριθεί, ενώ, όσα νοικοκυριά μπορούν, βλέπουν πως τα όριά τους έχουν στενέψει.
Η δράση των Λαϊκών Επιτροπών, αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, για να οργανωθεί ο λαός της περιοχής μας, για να εμποδιστούν τα βάρβαρα μέτρα και να εκφραστεί η αλληλεγγύη μεταξύ των λαϊκών στρωμάτων. Μέσα από αυτές, γίνεται καθημερινά πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».
• Να ακυρωθούν όλα τα χαράτσια.
• Να σταματήσει η φοροληστεία, οι έκτακτες εισφορές αλληλεγγύης.
• Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
               ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Αποτρέπουμε στην πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή του ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν, δεν θα πληρώσουν την Β΄ δόση ή την εισφορά αλληλεγγύης.
Υπερασπιζόμαστε κάθε γείτονα, με αποφασιστικότητα, κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα. ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.
Όσοι παίρνουν το λογαριασμό να ενημερώνουν για το πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής τη Λαϊκή Επιτροπή (6946813130-6984698945-6981014230), για να υπάρχει ετοιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.
- Να βάλουμε λουκέτο στα ρολόγια, να μην ανοίγουμε την πόρτα στα συνεργεία που έρχονται να κόψουν το ρεύμα.
- Να συγκροτήσουμε ομάδες επανασύνδεσης του ρεύματος σε κάθε γειτονιά. Παντού επιτροπές επαγρύπνησης και περιφρούρησης.
- Να απομονώσουμε το χαράτσι από τον υπόλοιπο λογαριασμό, με πληρωμή μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ΑΤΜ) ή των Κέντρων Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ) των τραπεζών. Για πληρωμή μέσω ΑΤΜ χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό στην τράπεζα, ενώ για πληρωμή μέσω ΚΑΣ δεν χρειάζεται.
- Την απόδειξη από τη συναλλαγή με την τράπεζα και το λογαριασμό τα βγάζουμε φωτοτυπία και ερχόμαστε σε επαφή με την Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα.
- Να κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ μαζικά με την Λαϊκή Επιτροπή της γειτονιάς μας, τα αντίγραφα των συναλλαγών, δηλώνοντας γραπτά ότι το ποσό που πληρώσαμε αφορά το ρεύμα και τα τέλη υπέρ Δήμου και ΕΡΤ και όχι το χαράτσι.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
  ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2011 ΣΤΙΣ 6,30μμ
ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
                       
Δ. ΡΑΛΛΗ 12 ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ: 210 8023471 Πληρ: Κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 7-9μμ

                      laikipolydroso.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου