Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μας προβίβασε σε "ΜEGA" - Παρατηρητήριο, τo Γ. Τ. του Δήμου !!!

Φαίνεται ότι ενοχλησαν σφόδρα τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου τα θέματα «Δρομολόγια "MEGA" - Express για Σισμανόγλειο» και «Δυσκολοπροσβάσιμο με ΜΜΜ το Σισμανόγλειο», που αναρτήσαμε το Δεκαπενταύγουστο, σε σημείο τέτοιο μάλιστα που το Γραφείο Τύπου στις 18 Αυγούστου(την ημέρα που εμείς ήδη είχαμε αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές), να μας
 απαντήσει με το γνωστό επιθετικό & αλαζονικό υφάκι που "φορά" κατά τη 2η (& όπως θα αποδειχθεί πιο "γόνιμη") 4ετία Πατούλη, ότι παραποιούμε την αλήθεια ή καλύτερα, "ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάσαμε ή ερμηνεύσαμε τις εξελίξεις στο ζήτημα της γραμμής 30 της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, ήταν τέτοιος που παραπέμπει ευθέως σε κάποιον ένθερμο υποστηρικτή του Mega Channel" !!!
Αυτή τη νοημοσύνη διαθέτουν, αυτό κατάλαβαν ή κατόρθωσαν (περί κατορθώματος πρόκειται) να πείσουν τον εαυτό τους ότι είμαστε "φερέφωνο" ή "δάκτυλος" των Μεγαλο-Εργολάβων που προσπαθεί να πλήξει παντοιοτρόπως τον Αντι-Μνημονιακό μας Δήμαρχο, προβιβάζοντάς μας παράλληλα, σε "MEGA-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ" !
 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ:  «Ο Δήμος Αμαρουσίου διευκρινιστικά των ανακοινώσεων που εξέδωσε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους παρουσιάστηκε το πρόβλημα αλλά και σχετικά με τις ενέργειες που δρομολόγησε άμεσα δίνοντας λύση, ενημερώνει ότι από 15νθημέρου είχε έλθει σε επικοινωνία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δηλαδή πολύ πριν δοθεί δημοσιότητα στο ζήτημα, στην οποία και είχε διευκρινιστεί ότι ο Δήμος θα μπορούσε να ανταποκριθεί μετά τις 15 Αυγούστου, όπως και έπραξε». Επομένως τα σχόλια περί πίεσης στη λήψη αποφάσεων λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το ζήτημα είναι άστοχα και ανακριβή. Οι όποιες αποφάσεις είχαν ήδη ληφθεί και δρομολογηθεί. Επομένως, μόνο κάποιος ένθερμος υποστηρικτής του Mega Channel θα μπορούσε να ερμηνεύσει κατ’ αυτόν τον τρόπο τις εξελίξεις"!!!
Πολύ μπλα, μπλα, μπλα και για την τηγανίτα τίποτα κ.κ. του Γραφείου Τύπου.
Αφού όλα έγιναν έτσι όπως εσείς ισχυρίζεστε και έχει ήσυχη τη συνείδησή της η Διοίκηση Πατούλη, γιατί δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση πριν τη δημοσιοποίηση του θέματος απο την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜEGA, για όλα όσα είχε δρομολογήσει;
Γιατί δεν διέψευσε τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Σισμανογλείου κ. Χρυσικάκο,
ο οποίος κατήγγειλε από το MEGAκάναλο, πως παρ΄ ότι επικοινώνησε και απέστειλε επιστολές στους κ.κ. Γ. Πατούλη & Γ. Ζήκο, δεν έλαβε καμμία απολύτως απάντηση;
Γιατί ενοχλείστε που ενώ συγχαίρουμε τον κ. Πατούλη για τη λύση που έδωσε, σημειώνουμε ότι "πρέπει να φροντίσει στο εξής να αποδεικνύει, ότι προχωράει σε αυτήν (και όχι μόνο) την λήψη απόφασης, επειδή συνειδητοποίησε ένα λάθος που έγινε(ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ) και όχι γιατί το είπε το "MEGA"; Εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο αποδείξτε το !!! Παρουσιάστε ένα έγγραφο γιατί διαφορετικά θα μας αναγκάσετε να παρουσιάσουμε εμείς!
Τέλος για το εάν είμαστε "ενθερμοι υποστηρικτές του Mega Channel", απαντάμε με Λ.Πιραντέλλο: "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ".
Ο Ιταλός δραματουργός, μυθιστοριογράφος και δοκιμιογράφος  στον πρόλογο του εν λόγω έργου, γράφει τα εξής ενδιαφέροντα, τα οποία σας αφιερώνω με τας καλυτέρας των προθέσεών μου:
Νομίζω πως η ζωή είναι μία πολύ θλιβερή φάρσα. Γιατί έχουμε μέσα μας - χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε πως, γιατί κι από που - την ανάγκη να εξαπατούμε αδιάκοπα τον εαυτό μας, δημιουργώντας μία πραγματικότητα (μία για τον καθέναν και ποτέ την ίδια για όλους) που κάθε τόσο αποδεικνύεται ότι είναι μάταιη και φανταστική. Όταν ένας άνθρωπος ζει, ζει και δεν φαίνεται. Λοιπόν, κάντε έτσι ώστε να φαίνεται, δείξτε τον την ώρα που ζει υπό το κράτος των παθών του. Βάλτε μπροστά του έναν καθρέφτη. Τότε ή μένει κατάπληκτος από την όψη του ή στριφογυρίζει τα μάτια του για να μην δει τον εαυτό του ή έξω φρενών φτύνει την εικόνα του ή οργισμένος δίνει μία γροθιά για να την καταστρέψει. Κι αν έκλαιγε δεν μπορεί πια να κλάψει. Κι αν γελούσε δεν μπορεί πια να γελάσει άλλο. Μιά φορά, κάτι δυσάρεστο θα είναι το αποτέλεσμα. Αυτό το δυσάρεστο είναι το Θέατρό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου