Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Δρομολόγια "MEGA" - Express για Σισμανόγλειο

Δύο δρομολόγια εξπρές, ένα το πρωί και ένα το βράδυ - προστίθενται από την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Ημερήσιο Πρόγραμμα Δρομολογίων της γραμμής 30 (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου - Σισμανόγλειο), μετά την έκταση που πήρε το πρόβλημα της προσβασης εργαζομένων και επισκεπτών στο Νοσοκομείο, από την πρωινή ενημερωτική ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού "MEGA".
Aν και το θέμα  φαίνεται να διευθετείται μετά από την έντονότατη πίεση που αισθάνθηκε από τα ΜΜΕ ο Δήμαρχός μας και πρόεδρος του ΣΠΑΠ, του ΙΣΑ & του ΔΔΥ, παρ΄ όλα αυτά πρέπει να εξάρουμε τον κ. Γ. Πατούλη που έλαβε αυτήν την απόφαση, έστω και αργά ... ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! Πρέπει πάντως να φροντίσει στο εξής να αποδεικνύει, ότι προχωράει σε αυτήν (και όχι μόνο) την λήψη απόφασης, επειδή συνειδητοποίησε ένα λάθος που έγινε και όχι γιατί το είπε το "MEGA"!
Να αποφύγει τις πολλές συσκέψεις με τα Προεδριλίκια, να βρεθεί ξανά κοντά στον απλό κόσμο, να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες  του και να αποκαταστήσει την επαφή μαζί τους, η οποία ομολογουμένως έχει διαρραγεί... όχι όμως ολοκληρωτικά.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: Το λεωφορείο express που δρομολογείται, θα αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.
Αντίστοιχα, λεωφορείο express θα αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις.
Το ίδιο λεωφορείο, έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.
Τα δύο εμβόλιμα δρομολόγια εξπρές θα εκτελούνται προς εξυπηρέτηση του προσωπικού του νοσοκομείου που εργάζεται σε βάρδιες αλλά και των ασθενών και επισκεπτών που δεν έχουν άλλο μέσο μετάβασης.
Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 θα εκτελούνται κανονικά βάσει των αναρτηθέντων πινάκων πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου