Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Eπιστροφή" σε ... Μελλον -τικές ζυμώσεις !


 Η δυσαρέσκεια φέρνει "ζυμώσεις"
      στην παράταξη Γιαννακάκου
Μεγάλη μερίδα του κεντροαριστερού χώρου στο Μαρούσι δεν χάνει την ευκαιρία, όποτε της δίνεται, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την μέχρι τώρα παρουσία της παράταξης του Ηλία Γιαννακάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου.
Μάλιστα, όπως έφτασε στα αυτιά της στήλης, αναθερμάνθηκε προσφάτως η τάση για νέες πολιτικές ζυμώσεις και αναζήτηση «μπροστάρη» στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, παραμένοντας, ωστόσο, σε φιλολογικό επίπεδο μέχρι στιγμής.
Οι διαδίδοντες αυτή την τάση επιμένουν ότι αυτή τη φορά θα πετύχουν να αλλάξουν δραματικά το σκηνικό στην κεντροαριστερά της πόλης, μετά από το «ναυάγιο» των δημοτικών εκλογών.
 Ωστόσο, δεν νομίζουμε ότι θα είμαστε «κακοί» αν επισημάνουμε ότι αυτά τα έχουμε ακούσει και στο παρελθόν, αλλά χειροπιαστές εξελίξεις ουδέποτε υπήρξαν. Για να μη βάλουμε στο τραπέζι και την πρωτοφανή λαϊκή δυσαρέσκεια που βιώνει εδώ και μήνες η κεντροαριστερή οπτική, όπως τουλάχιστον αυτή «ενσαρκώνεται» από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και απογοητεύσουμε κάποιους εντελώς…
Μείζον… «αλαλούμ»
Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει ήδη εκνευρισμό σε αρκετά από τα μέλη της παράταξης, την ώρα που φράσεις όπως «σύγκλιση δημοτικής ομάδας» και «εκ των προτέρων συνεννόηση» για διάφορα θέματα που απασχολούν την πόλη, είναι… άγνωστες έννοιες. Και, όπως φαίνεται, όσο περνά ο καιρός, το ράγισμα στο γυαλί μάλλον θα προχωρά...
Η κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", του Ηλία Γιαννακάκου, μόνο με «αλαλούμ» μπορεί να περιγραφεί. Ειδικά στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με το ζόρι μπορεί να βρει κανείς κάποιο θέμα από αυτά που συζητά το Σώμα το οποίο να έχει αποσπάσει μια ομόφωνη στάση από σύσσωμη τη δημοτική ομάδα της μείζονος μειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου