Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σικιαρίδειο: Γιορτινός αποχαιρετισμός στα θρανία

Aπολαυστικά χορευτικά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα παρουσίασαν επί σκηνής τα παιδιά που φοιτούν στα ειδικά εργαστήρια του Σικιαριδείου Ιδρύματος, στην καλοκαιρινή τους γιορτή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος. Τα παιδιά των εργαστηρίων επαγγελματικής κατάρτισης του Ιδρύματος αποχαιρέτησαν τα θρανία και τους δασκάλους τους, στέλνοντας σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή, ευχές για ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Οι παρευρισκόμενοι γονείς και φίλοι είχαν την ευκαιρία εκτός από το εξαιρετικό θέαμα, να περιηγηθούν και στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος αλλά και να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών στην Έκθεση των Εργαστηρίων.
Την γιορτή των παιδιών του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, τίμησε με την παρουσία του και  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την πανέμορφη εκδήλωσή τους, ενώ αναφερόμενους στους υπεύθυνους και τους δασκάλους του σχολείου τους επαίνεσε «για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν για την καθημερινή φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Συμεών Ι. Σικιαρίδης, αποχαιρετώντας τη χρονιά, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, το προσωπικό του ιδρύματος, και όλους τους συμμετέχοντες στη γιορτή. Ευχαριστίες απηύθυνε, επίσης, στο Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο προσωπικά, για τη συμπαράσταση του προς τα παιδιά αλλά και για το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζει κάθε δραστηριότητα, πρωτοβουλία και εκδήλωση του Ιδρύματος.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Απόστολος Κακλαμάνης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου