Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Πατούλη - Σωματείου οδηγών

Την πρώτη συνάντηση με το νεοσύστατο Δ.Σ. του Σωματείου οδηγών της Δημοτικής Συγκοινωνίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του, παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γεώργιου Ζήκου.
Από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 22 Μαϊου,  πρόεδρος εξελέγη ο Μαρίνος Δημητρακόπουλος, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, γραμματέας ο Κυριάκος Καραμπουρνιώτης, ταμίας ο Ανδρέας Κορωναίος και μέλος ο Αλέξανδρος Χαμαπτζηδάκης.
Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του νέου Δ.Σ. καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους και πρόσθεσε: « Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα, αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση εμείς στοχεύουμε στην αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας με την εφαρμογή του νέου πλαισίου λειτουργίας της. Σε αυτή την προσπάθειά μας, χρειάζεται εκ μέρους του προσωπικού περίσσευμα ευγένειας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας και με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στη Δημοτική Συγκοινωνία για την καθημερινή προσπάθειά τους προς όφελος της εξυπηρέτησης του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου