Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σήμερα η παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διοίκηση της WIND

Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διοίκηση της WIND στο Μαρούσι(Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 66), θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 30 Μαίου στις 4:00 μμ. η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

Ζητά: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΜΕΝΑΓΑ & ΕΛΕΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
Το σωματείο εργαζομένων στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με τις μεθοδεύσεις και τα χτυπήματα της διοίκησης της εταιρίας. Πρόσφατα η εταιρεία απέλυσε μερικές δεκάδες εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου, ξεχνώντας τις δεσμεύσεις των στελεχών της πως δεν θα μειωθούν θέσεις εργασίας για το έτος 2011.
"Η Ελένη Δεμέναγα και η Έλενα Στεφανίδου είναι δυο από τους συναδέλφους που αρνήθηκαν να αποδεχτούν την άδικη απόλυση τους. Απευθύνθηκαν στο σωματείο και συλλογικά δίνουμε τον αγώνα για την ανάκληση της απόλυσής τους.
Το σωματείο με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης
προχώρησε στις16 Μαΐου στη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετέχουν σωματεία, συλλογικότητες και φορείς.
Στις συναντήσεις αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου, ώρα 16:00 μ.μ. παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών προς τη διοίκηση της Wind στο Μαρούσι, Κηφισίας 66 (Μαρούσι) με βασικό αίτημα την ανάκληση των δύο απολύσεων.
Το σωματείο, μαζί με την Επιτροπή Αλληλεγγύης, δεν θα μείνουν μόνο εκεί αλλά θα προχωρήσουν και άλλες κινητοποιήσεις όπως παραστάσεις διαμαρτυρίας σε καταστήματα της εταιρείας, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.
Η επίθεση που δεχόμαστε χρειάζεται την δυναμική και αποφασιστική στήριξη από τους συναδέλφους μας στη Wind, αλλά και από αλληλέγγυους, σωματεία, φορείς, συλλογικότητες, εργαζόμενους
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις παραπάνω κινητοποιήσεις μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου. Για Αθήνα: Σταύρος Σκεύος κιν. 6932239468 & Χάρης Χρήστου 6932333627 και αντίστοιχα για Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζλάτκος 6936092178
ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΜΕΝΑΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (WIND)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου