Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σήμερα η 2η Γενική Συνέλευση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ


Tην 2η Γενική του Συνέλευση στα πλαίσια της Εθνικής Συνδιάσκεψης, διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου στις  7:30 μ.μ. στα γραφεία της Οργάνωσης (Σπύρου Λούη 17), με  η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου, με θέμα:
"Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας (εξωτερική πολιτική και εθνική άμυνα)"
Δίνουμε ξανά ισχυρή φωνή στην Ελλάδα
Το ΠΑΣΟΚ και η Σοσιαλιστική Προοπτική Σήμερα
Ο σοσιαλισμός της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας
ΟΜΙΛΗΤΗΣ : ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ
Μέλος του Τομέα Διεθνών Σχέσεων
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει
Γιατί το ΠΑΣΟΚ της ηθικής της ευθύνης, της υπεύθυνης δράσης και του οράματος είναι αντίπαλο αφενός με το ΠΑΣΟΚ του κρατισμού, των πελατειακών σχέσεων και αφετέρου με τη διαχείριση νεοφιλελεύθερων μονεταριστικών επιλογών.
Επιδιώκουμε τη θεσμική συμμετοχή του Κόμματος και των μελών του στη διαμόρφωση και την άσκηση της πολιτικής και στον έλεγχο της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας της.
Η διαμόρφωση και η άσκηση της πολιτικής δεν είναι προνόμιο μιας πολιτικής και τεχνοκρατικής ελίτ, είναι υπόθεση όλων των μελών του που παραμένουν έξω από τη διαμόρφωση και στην άσκηση της πολιτικής, απλοί θεατές της πολιτικής που διαμορφώνουν κλειστά συστήματα εξουσίας χωρίς θεσμική νομιμοποίηση.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καλύψει την απόσταση που το χωρίζει από τους πολίτες και τον Λαό, από τα ίδια τα αδρανοποιημένα μέλη του.
Το πράσινο δένδρο της ζωής του ΠΑΣΟΚ θα ζωντανέψει μόνο, αν ποτιστεί με τη διακίνηση διαφορετικών ιδεών και απόψεων.
Γι αυτό πρέπει να απαντήσουμε σήμερα χωρίς περιστροφές.
ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ με στόχο να ανασυστήσουμε το Κόμμα μας ως σοσιαλιστικό Κίνημα της σύγχρονης εποχής, της θεσμικής λειτουργίας, της αποτελεσματικής διακυβέρνησης της χώρας.
· Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει γραπτές παρατηρήσεις – προτάσεις επί των κειμένων.
· Τον Ιούνιο θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις με τους φορείς της πόλης μας, ώστε να εμπλουτισθεί ο προγραμματικός διάλογος και οι αποφάσεις της Συνδιάσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου