Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Επιτροπή Γονέων Δημοτικών Παιδικών Σταθμών"

 
"Επιτροπή Γονέων Δημοτικών Παιδικών Σταθμών",δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου, Γαλάτειας Κλαπάκη. Σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως μετα από όσα ελέχθησαν κατά την συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του 2011 για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου:
"Για την καλύτερη λειτουργία και διαχείριση του δημόσιου χρήματος που χορηγεί το κράτος και οι γονείς (πληρώνοντας τα τροφεία) για τον κοινωφελή αυτό σκοπό στο Δήμο μας (καθώς όπως έγινε γνωστό ο Δήμος δεν δαπανά ούτε ένα ευρώ για το σκοπό αυτό απλά ο Δήμος διαχειρίζεται τα χρήματα που του δίνουν οι γονείς και η Πολιτεία ), δημιουργήθηκε "Επιτροπή Γονέων των παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου", η οποία εκτός του ότι θα συνεργάζεται με την Διοίκηση και τους υπάλληλους σε αυτούς τους σταθμούς, θα ενεργεί ανάλογα προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξουν τα καλυτέρα αποτελέσματα για την καλύτερη ανάπτυξη και διαφύλαξη των μικρών παιδιών μας.
Λόγω της μέχρι σήμερα ιδιότητας μου ως Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου σας ενημερώνω ότι
Τα έσοδα τα οποία έχουν χορηγηθεί από το κράτος για το έτος 2010 και δοθεί από τους γονείς των παιδιών ήταν 3.200.000 ευρώ περίπου και δαπανηθήκαν για τα μικρά παιδιά 2.100.000 ευρώ ενώ υπάρχει υπόλοιπο στο ταμείο 1,100.000 ευρώ.
Για το συντονισμό και την καλύτερη επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων που υπάρχουν (ή προβλέπονται για την νέα σεζόν που ξεκιναει σε λίγο καιρό ) δημιουργήθηκε αρχικά ένα e-mail  smiledamon@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) συνεννόησης και αρχικής επαφής μεταξύ των γονέων και κηδεμόνων
Γαλάτεια Κλαπάκη Δημοτική Σύμβουλος και μητέρα μικρού παιδιού
τηλ.6947 55 25 60
Μαρούσι 24-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου