Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πασαρέλα "Τέχνης & Πολιτισμού" στην πλ. ΗΣΑΠ !!!

    Οι "ιέρειες" του Ε.Σ.ΑΜ, στην καταπολέμηση της κρίσης!
Θεέ μου Μεγαλοδύναμε τι άλλο θα δούμε; Τι πρόκειται να σκαρφιστούν για να ενισχύσουν την πτώση της εμπορικής κίνησης στην αγορά της πόλης; Εμένα πάντως κ.κ. Παπαχρυσάνθου & Πέππα, δεν με πείθετε!  Εάν δεν μου στείλετε μία "μοντέλα" στο σπίτι, δεν πρόκειται να ξανακατεβώ στην αγορά του Αμαρουσίου... "Θέλω επίδειξη μόδας στο σαλόνι του σπιτιού μου", να γίνει της παρέλασης !!!
Διαβάστε, θαυμάστε και απολαύστε, το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου:
"Με σκοπό την τόνωση της εμπορικής κίνησης των καταστημάτων του κέντρου της πόλης, πραγματοποιήθηκε (υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου) στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, παρέλαση μόδας και ομορφιάς, με τη συμμετοχή 13 επαγγελματιών. Τα μοντέλα παρουσίασαν αέρινα σύνολα και αξεσουάρ στα σχέδια και χρώματα της φετινής μόδας, όλα προτάσεις των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία παρουσίασε η Ρέα Τουτουντζή, ομάδες των χορευτικών τμημάτων του ΚΠΤ παρουσίασαν χορογραφίες σε σύγχρονους νεανικούς ρυθμούς..."
ΕΥΓΕ κ. Πρόεδρε του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα για τις άοκνες προσπάθειές σας, αλλά με αυτό το τελευταίο, διαφωνούμε οριζοντίως & καθέτως. Νομίζουμε ότι έπρεπε να εμπλουτίσετε αυτή την ευρηματική και επαναστατική σας πρόταση για την αύξηση της εμπορικής κίνησης στην πόλη μας, αναθέτοντας στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δήμου, τη σύνθεση ενός νέου έργου αναλόγου της περιστάσεως & εφάμιλου με εκείνο που συνέγραψε για την ταινία του Γ. Σκαλενάκη "Επιχείριση Απόλλων". Να επένδυε δηλαδή μουσικά την εκδήλωση  "Επιχείριση ΕΣΑΜ - Δήμου", εμπνεόμενος από την Ρέα Τουτουντζή!!!
Θερμά συγχαρητήρια στο Γραφείο Τύπου για τη λεζάντα της 2ης φωτογραφίας :
 "Αέρινα καλοκαιρινά σύνολα σε ποικιλία χρωμάτων προτείνουν οι επαγγελματίες του χώρου της αγοράς του Αμαρουσίου" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου