Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Από τις 10:00 π.μ. η 3η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2017 στο Πεντελικό

3η Εθελοντική αναδάσωση για το 2017 από τον Σ.Π.Α.Π. και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο 
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και η SCA Hygiene Products A.E., συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 3η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις 10 π.μ. στην περιοχή του «Κοκκιναρά» (τέρμα οδού Ξενίας) στην Κηφισιά.
 Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.
 Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.
 Στη Αναδάσωση θα συμμετέχει η  SCA Hygiene Products A.E., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, τόσο χορηγικά, όσο και με την παρουσία στη δράση των εργαζομένων της. Η SCA είναι διεθνής σουηδική εταιρεία υγιεινής και παραγωγής χαρτιού, γνωστή παγκοσμίως για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες και δράσεις της. Η SCA διαθέτει πολλά δημοφιλή brands, που διατίθενται σε 100 χώρες, μεταξύ αυτών τα Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse και Demak Up.
Συμμετοχή έχει δηλώσει η Β3 Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου