Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Περιοδεία Γ. Πατούλη στην περιοχή του Σωρού

Την περιοχή του Σωρού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης & το Προεδρείο του  Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος»  Σωρού & Λάκκας Κόττου, προκειμένου να καταγραφούν οι προοπτικές επίλυσης των θεμάτων  που απασχολούν την περιοχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης επιθεώρησε τα έργα διαγράμμισης της οδού Σωρού, από την Κηφισίας έως την Αμαρουσίου Χαλανδρίου και επισκέφθηκε τις οδούς Ζαλόγγου και Καλτετζών, δύο σημεία στα οποία χρήζουν έργα αποχέτευσης ακαθάρτων.
Παράλληλα, επισκέφθηκε το χώρο των πρώην Εξωτερικών Συνεργείων στην οδό Αγίου Αθα
νασίου, όπου προγραμματίζονται έργα ανά
πλασης και συζητήθηκε με το Προεδρείο του Συλλόγου η παραχώρηση χώρου για τη στέγαση των γραφείων του.
Κατά την επίσκεψη στο ρέμα Σαπφούς πλησίον των πρώην Εξωτερικών Συνεργείων, διαπιστώθηκε ότι χρήζει καθαρισμού και απεντομώσεων, έργο που ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, να συνομιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξει απόψεις.
Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της Διοίκησης είναι παρά τις δυσκολίες μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και διεκδίκηση να βρεθούν λύσεις που είναι αναγκαίες για την πόλη και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης,  Βασίλης Κόκκαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,   Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής που είναι και γραμματέας του Συλλόγου. Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης και μέλη του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου