Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζει την προσπάθεια για την ανακύκλωση ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού ο Δήμος Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συνεχίζει την προσπάθεια για την ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προχωρεί στην περισυλλογή χρησιμοποιούμενων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συνεργαζόμενος με εγκεκριμένο σύστημα ανακύκλωσης.
Οι πολίτες μπορούν να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας, στα τηλέφωνα 210-8023729 και 210-8026762, προκειμένου κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης  να παραλαμβάνονται τα υλικά από το σημείο εναπόθεσής τους.
Επίσης, οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παραδώσουν μόνοι τους τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπορούν να προσέρχονται  από Δευτέρα έως Παρασκευή  τις ώρες από 07:00 έως 15:00, στο αμαξοστάσιο του Δήμου ( επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41).
Τέλος για τις μικρές ηλεκτρικές συσκευές υπάρχουν κάδοι συλλογής στα εξής σημεία του Δήμου μας:


Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα)
•►ΚΕΠ Κοκκινιάς ( Μεσογείων 82 )
Βορέειος Βιβλιοθήκη ( Μιλτιάδου & Στεφάνου Δραγούμη 9)
•►ΚΑΠΗ Αμαρουσίου Κεντρικό (Περικλέους 22)
 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανακύκλωσης δήλωσε:
«Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπόρος στην εναλλακτική διαχείριση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού συνεχίζει την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.
Η ανακύκλωση είναι ζήτημα τόσο συλλογικό, όσο και προσωπικό, την οποία  οφείλουμε να εντάξουμε στο καθημερινό τρόπο ζωής μας, ώστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά  να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Σας περιμένουμε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας, ώστε να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου