Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στις 6:00 μ.μ. η διάλεξη:«Η σύγκρουση του Ι. Καποδίστρια με τα παραδοσιακά κοινωνικά στρώματα - Ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων»

Διάλεξη με θέμα: «Η σύγκρουση του Ιωάννη Καποδίστρια με τα παραδοσιακά κοινωνικά στρώματα- Ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων», από το Δήμο Αμαρουσίου & το 6ο Λύκειο Αμαρουσίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Με αφορμή τα 195 χρόνια από την έκρηξη της Ελληνικής Επανάστασης, ο Δήμος Αμαρουσίου και το 6ο Λύκειο Αμαρουσίου διοργανώνουν διάλεξη με θέμα:
 «Η σύγκρουση του Ιωάννη Καποδίστρια με τα παραδοσιακά κοινωνικά στρώματα- Ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων», την Τετάρτη «16 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα). 

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης. Ομιλητής θα είναι ο Νομικός- Ιστορικός- Πρόεδρος Εταιρείας Μελέτης  Έργου Ιωάννη Καποδίστρια κ. Ανδρέας Κούκος.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: 
Ο «Όμιλος Ρητορικής του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου», υπό τη διδασκαλία της Φιλολόγου κας Μαριάννας Σαβράμη και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΈΜΠΝΕΥΣΙΣ», υπό τη διεύθυνση της κας Έλενας Καντάρη.

Στο πιάνο συνοδεύει ο κ. Ευάγγελος Σιταράς, Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Παρουσιάζει η Καθηγήτρια κα Αλίνα Πανταζή.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου