Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αύριο στις 8:30 π.μ. το «1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης» από την «Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου»

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το «1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης»  που διοργανώνει η «Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων»  και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 12 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας & 5 Γυμνάσια.
Ο χώρος διεξαγωγής του Τουρνουά είναι τα γήπεδο του «ARENA SOCCER CLUB»  επί της οδού Μελισσίων & Κωστή Παλαμά και η ώρα διεξαγωγής 8:30 π.μ.-3:30 μ.μ. 
Η διοργάνωση, γίνεται με σκοπό να βοηθήσουμε τις ομάδες των συνανθρώπων μας που παρά τη θέλησή τους έχουν βρεθεί στη δίνη του πολέμου, έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη πατρίδα τους, με μόνη ελπίδα να κρατηθούν αυτοί & τα παιδιά τους στη ζωή, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, έχουν βρεθεί  χωρίς δουλειά, χωρίς έσοδα & με διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις, αλλά & να φέρουμε κοντά τα παιδιά & τους γονείς των Σχολείων του Αμαρουσίου, με τον αθλητισμό & το ποδόσφαιρο σε 1η φάση & με άλλες εκδηλώσεις που ευελπιστούμε να γίνουν θεσμός, με τη συμμετοχή όλων μας.  
Για το λόγο αυτό, τη μέρα διεξαγωγής του τουρνουά συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και σακίδια τα οποία θα διατεθούν στις Δομές Αλληλεγγύης και Φιλοξενίας Προσφύγων, καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.  
Σε συνεννόηση με τους παραπάνω φορείς αλληλεγγύης καταλήξαμε σε μια σειρά από προϊόντα τα οποία και σας παραθέτουμε:
Τα σακίδια μπορείτε να τα ετοιμάσετε ομαδικά. 
Αρκετά από τα αντικείμενα που περιέχει το καθένα, όπως και το ίδιο το σακίδιο μπορούν να είναι μεταχειρισμένα 
(σε καλή κατάσταση). 
Για τη συγκεκριμένη δράση μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της Ομάδας Προσφοράς και Αλληλεγγύης ΠΑΡΕΑ που είναι και ο εμπνευστής της. 
pareagreece.blogspot.gr/2016/02/backpack-for-their-journey.html

Η προσφορά των παραπάνω ειδών μπορεί να γίνει ατομικά από όσους παρευρεθούν στους αγώνες. Μπορεί όμως να γίνει και ομαδικά από τους Συλλόγους Γονέων. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να τα συγκεντρώσετε στο σχολείο σας και να τα φέρετε ως σχολική κοινότητα στο χώρο των αγώνων. 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο mail της Ένωσης Γονέων : 
enosi.amarousiou@gmail.com ή τηλεφωνικά με τη Γεν. Γραμματέα της Ένωσης κ. Πάπαρου Λουΐζα στα τηλέφωνα : 2108101537 / 6980114066
                                                                        Με εκτίμηση
                                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο  
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου