Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Υπέρ Γ. Πατούλη για το σκετς των Ράδιο - Αρβύλα, ο Παύλος Πολάκης!

Έναν… ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, πρόεδρος της ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης στην διαμάχη του με τα στελέχη της σατυρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.
Ο κ. Πατούλης ανήρτησε μια «φορτισμένη» απάντηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τίτλο «Ποιοι φοβούνται τους αυτοδημιούργητους», στο οποίο έκανε λόγο για «χυδαία προσωπική επίθεση, απροκάλυπτη και απαράδεκτη», δηλώνοντας πως εξετάζει την προσφυγή στη δικαιοσύνη, για το σατυρικό κλιπάκι που έφτιαξε η εκπομπή με «πρωταγωνιστές» τον κ. Πατούλη και τη σύζυγο του.
Βίντεο και αντίδραση συζητήθηκαν πολύ και η κουβέντα πήρε μια διαφορετική τροπή, μετά την ένταξη στο «στρατόπεδο» Πατούλη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.
Ναι καλά διαβάσατε. 
Στη δική του προσωπική σελίδα στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης,  κάνει λόγο για «ηθικά όρια», για «κανιβαλισμό» και για «εμμετικό χιούμορ», με αφορμή το περιβόητο σκετς των Ράδιο Αρβύλα για το ζεύγος Πατούλη.
Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης, δηλώνει τη στήριξή του στον (πρώην συνάδελφο) δήμαρχο Αμαρουσίου & νύν συνάδελφο γιατρό και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη.
                                              Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Με τον Γιωργο Πατουλη μας χωριζει ιδεολογικη, πολιτικη και συνδικαλιστικη αβυσσος.
Εχουμε συγκρουστει πολιτικα απο τουςσυλλογους ειδικευομενων στα νοσοκομεια της Αθηνας το 1996 ,στην ΕΙΝΑΠ(εγω στηνΑΡΣΙ αυτος στους Νεους Γιατρους), στην ΟΕΝΓΕ μεχρι τις συνελευσεις της ΚΕΔΕ(εγω δημαρχος σφακιων, αυτος δημαρχος Αμαρουσιου).
Εκπροσωπουμε διαφορετικες αντιληψεις, διαφορετικες προοπτικες και για το χωρο της υγειας και της αυτοδιοικησης.
ΟΜΩΣ αυτον τον καννιβαλισμο,το εμετικο «χιουμορ», τα χυδαια σκιτσακια που προσβαλλουν με τοσο αηδιαςτικο τροπο αυτον και την οικογενεια του, για χαρη της τηλεθεασης,απο τους δηθεν υπερανω και ψαγμενους Ραδιο Αρβυλα, 
δεν μπορω ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ και να πω οτι επιτελους και στην πολιτικη αντιπαραθεση και στη δημοσιογραφια και στη σατυρα υπαρχουν ΗΘΙΚΑ ΟΡΙΑ…»
                                                              ΠΗΓΗ:virus.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου