Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Στις 7:00 μ.μ. η συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου»

ΕΝΔΕΚΑ(11) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης(1/2016), του «Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου» η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 7:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.

Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έκδοση παραχωρητηρίων εξοφλημένων ατομικών οστεοθηκών (υποθ. ΑΝΘΙΠΠΗ ΒΛΑΧΑΚΗ)
2. Διαγραφή προστίμου διαφήμισης σε ποσοστό 60% επί του βεβαιωθέντος ποσού, λόγω άσκησης ενδίκου βοηθήματος Υπόθεση: ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ (PALAIS ROYAL)
3. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση  εργασιών καθαρισμού πεύκων
4. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. - "Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου και εκλογή νέου Προέδρου, λόγω παραίτησης"
5. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. - "Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου και εκλογή νέου Προέδρου λόγω παραίτησης "
6. Έγκριση ή μη 1ης παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου “Απορροή όμβριων υδάτων περιοχής Στουντίου Α”
7. Έγκριση ή μη της συνέχισης λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της Φτώχειας – Έγκριση Υπογραφής  Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας
8. Έγκριση ή μη για την παράταση δωρεάν  παραχώρησης ως τις 30/06/2016  Γραφείων στο Κτίριο του Δήμου Αμαρουσίου επί της οδού Παλαιολόγου 9 για την στέγαση των δομών του Κοινωνικού Φαρμακείου, της Τράπεζας Χρόνου και του Γραφείου Διαμεσολάβησης
9. Έγκριση ή μη για την παράταση δωρεάν  παραχώρησης ως τις 30/06/2016  έκτασης στο κτήμα Καρέλλα για την λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου
10. Έγκριση ή μη σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου για το έργο “Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολυδρόσου”
11. Διαδικασία διάθεσης νέων και κενωθέντων περιπτέρων στο Δήμο Αμαρουσίου
                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                             ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου